Slo tilbake med kalassifre

Damelaget tapte toppkampen mot Sarpsborg 08 forrige serierunde, men er fortsatt med i opprykkskampen etter at de smadret Høybråten og Stovner søndag.

Allerede fra start kjørte Ull/Kisa-damene voldsomt på og ledet 2-0 etter scoringer av Charlotte Elfstedt og Karoline Pedersen før det var spilt seks minutter. Det ga naturligvis et strålende utgangspunkt for resten av kampen og de to målscorerne satte ytterligere hver sin i nettet før pause.

– Vi dominerte stort i banespillet og de slet veldig med å etablere noe spill. Med 4-0-ledelse til pause kan vi ikke annet enn å være veldig fornøyde med gjennomføringen av 1. omgang, oppsummerer Jan Åge Leonsen Sandviken.

Seieren var aldri truet, spesielt ikke etter Trine Skaar Danielsens tidlige scoring i 2. omgang.

– En veldig god og kontrollert forestilling, og vi holder fortsatt liv i kampen om avdelingsseieren, sier trener Sandviken.

Gjelleråsen venter hjemme på Jessheim Stadion 3. oktober i neste serierunde.

Kampfakta, 2. divisjon kvinner

Høybråten og Stovner IL – Ull/Kisa 1-5 (0-4)
Grorud Match KG. Mål: 0-1 Charlotte Elfstedt (2), 0-2 Karoline M Pedersen (6), 0-3 Charlotte Elfstedt (22), 0-4 Karoline M. Pedersen (39), 0-5 Trine Skaar Danielsen (47) 1-5 Kristin Mikaelsen (69). Gult kort: Ull/Kisa: Trine Skaar Danielsen (27). Dommer: Knut Storvik, Vågå IL. Tilskuere: 50.

Ull/Kisa (4-3-3): Ingeborg Løvli – Selma Belhadi, Sølje L. Fredriksen (Margret Steingrimsdottir i 20 min), Madelen Larød, Sina Mørdre – Andrea Taugard, Karoline M. Pedersen (Thea Dale i 10 min), Åste Aasdalen Sundby – Trine S. Danielsen (Jorunn Waaler i 35 min), Charlotte Elfstedt (Hanna M. Bakken i 10 min), Naomi Griffin.