Slått av voksent Toten

Ull/Kisa 2 tapte 3-0 mot Toten søndag.

Med en utfordrende skadesituasjon på A-laget, så blir det veldig unge rekruttlag for Ull/Kisas del hele veien. Mot Toten søndag møtte man et meget voksent og rutinert lag, og det ble til slutt det som avgjorde kampen i favør gjestene.

Toten åpnet best, men Christoffer Gjertsen leverte flere praktfulle redninger det første kvarteret og holdt Ull/Kisa inne i kampen.

Utover i 1. omgang jevnet ting seg ut spillemessig og det stod 0-0 til pause.

Fem minutter etter hvilen stanget rutinerte Petter Senstad, med mange år i Raufoss bak seg, inn 1-0 til Toten på en corner. Det unge Ull/Kisa-laget kjørte kampen i etterkant, og fikk en enorm mulighet da Ole Sebastian Sundgot fant Petter Hokstad, men han skjøt dessverre over.

Med 13 minutter igjen å spille scoret gjestene på en ny corner, før polske Daniel Kraska satte inn 3-0 i Ull/Kisas jakt på redusering.

Neste kamp i 3. divisjon er mot Raufoss 2 neste søndag.

Kampfakta, Norsk-Tipping-ligaen

Ull/Kisa 2 – Toten 0-3 (0-0)
Jessheim stadion. Mål: 0-1 Petter Senstad (50), 0-2 Trond Aas (77), 0-3 Daniel Kraska (87). Gule kort: Martin Stølsdokken, Ull/Kisa 2. Daniel Kraska, Kodjo Somesi og Lars Johan Kollshaugen, Toten. Dommer: Jonas Johnsen, Bækkelaget SK. Tilskuere: 70.

Ull/Kisa (4-2-3-1): Christoffer Gjertsen – Marcus Skjevik, Aleksander Opsahl, Tengel Fredriksen, Sebastian Stokke – Nicholas Moreno, Edin Øy (Daniel Lyngstad i 2 min.) – Petter Hokstad, Filip da Silva (Juan Guzamn i 23 min.), Martin Stølsdokken (Ole Sebastian Sundgot i 30 min.) – Markus Flores.