Sikret ny sesong i Interkrets

Ull/Kisas 15- og 16-åringer slo Skedsmo 3-1 i begge kvalifiseringskampene og er med det klare for G16 Interkrets i 2022.

Etter 3-1-seieren på Jessheim Stadion forrige uke, hvor Daniel Lyngstad (2) og Elias Benjaminsen scoret da guttene snudde 0-1 til seier, kunne man tape med ett mål og likevel sikre Interkrets i tirsdagens returoppgjør.

På Skedsmo Stadion sendte Sean Modebe Ull/Kisa foran etter 14 minutter, men Skedsmo utlignet kort tid etterpå. Modebe sørget for ny ledelse tidlig i 2. omgang og da August Heimdahl satte inn en ny Ull/Kisa-scoring fem minutter før slutt kunne man slippe jubelen løs etter en strålende 2. omgang.

Med seier i begge kvalifiseringskampene fortsetter 16-årslaget å spille i Interkretsserien for G16 også neste år.