Nedrykket er dessverre et faktum

Etter 14 kamper uten seier ble det tre poeng mot Sogndal i serieavslutningen, men Stjørdals-Blink vant også sin kamp og dermed er det klart at Ull/Kisa skal spille i PostNord-ligaen i 2022.

Henrik Kristiansen sendte Ull/Kisa foran tidlig i den 30. serierunden og 1-0 var også pauseresultatet på Jessheim Stadion. I Stjørdal ledet også Stjørdals-Blink mot Aafk og dermed ville ikke tre poeng holde til å berge en kvalifiseringsplass.

I 2. omgang utlignet Kristoffer Hoven for gjestene, men Mikkel Rakneberg sørget for 2-1 med tre minutter igjen å spille. Det ble også sluttresultatet, men dessverre måtte en knust gjeng konstatere at Stjørdals-Blink holdt unna og vant sin kamp.

Vi gratulerer de med kvalifiseringsplass, hvor de skal møte Hødd over to kamper.

For alle i Ull/Kisa må vi få noen dager til å få ting på avstand. Når man til slutt rykker ned fra et nivå over en hel sesong kan man ikke si annet enn at man har fått som fortjent, men vi skal samle oss og slå tilbake.