Nå kommer nøkkelkampene

Rekruttlaget har tapt mot Brumunddal og Lørenskog denne uken, men er nå ferdigspilt mot fem av de seks beste på tabellen i Norsk Tipping-ligaen. Nå kommer noen meget viktige kamper.

Etter sju kamper står Ull/Kisa 2 med fire poeng i avdeling 1 i Norsk Tipping-ligaen. Så langt har det blitt en seier, en uavgjort og fem tap.

To av tapene har kommet denne uken, mot lag på øvre halvdel av tabellen. Mot Brumunddal på mandag var det helt jevnt så lenge det var 11 mot 11, men da William Lunde fikk to fryktelig strenge gule kort og dermed ble utvist, ble det vanskelig. Brumunddal scoret på straffesituasjonen som førte til Lundes andre gule og ledet til pause.

De siste 45 minuttene var det spill mot ett mål og hjemmelaget vant til slutt 6-0. I den utsatte kampen mot Lørenskog torsdag var det helt jevnt innledningsvis, men Lørenskog tok ledelsen fra straffemerket like før hvilen. I 2. omgang hadde de grei kontroll og vant til slutt 3-0.

For å berge plassen i avdelingen, hvor tre lag til slutt rykker ned, må Ull/Kisa 2 begynne å plukke poeng. Samtidig skiller det ett og tre poeng opp til de tre lagene over nedrykksstreken.