J13 vant OBOS Cup

Vi gratulerer Ull/Kisa J13 med seier i OBOS Cup. De slo Nittedal 4-1 i finalen.

Helgen 26. og 27. november ble det spilt finaler i OBOS Cup i LSK-hallen. Ull/Kisa var i utgangspunktet representert med tre finalelag, men damelagets kamp mot LSK i kvinnenes seniorklasse ble avlyst.

Også i J13 og J15 tok Ull/Kisa seg til finalen og kampene endte med en seier og ett tap.

Vårt J13-lag møtte Nittedal i det som ble en intens og innholdsrik finale. Carmen Bråthen sørget for Kisa-ledelse med et skudd fra distanse etter 22 minutter. I perioden etter kampen tok Kisa-jentene fullstendig over og radet opp en rekke målsjanser inn mot hvilen. Pauseresultatet var likevel bare 1-0 og kampen var fortsatt åpen før 2. omgang.

Dominansen fortsatte også etter hvilen og nevnte Bråthen doblet fra straffemerket tidlig i 2. omgang.

Kampens flotteste scoring kom etter en time da et vakkert angrep endte med hattrick for Carmen Bråthen og jentene kunne starte feiringen.

Nittedal rakk en redusering før keeper var uheldig og slo ballen i eget mål etter en Kisa-corner på tampen og dermed endte det med 4-1-seier og finalejubel for J13.

I J15-klassen møttes Lillestrøm og Ull/Kisa. Hannah Barmoen Kristiansen sendte Ull/Kisa foran etter halvspilt 1. omgang, men etter pause snudde Lillestrøm med to scoringer etter 68 og 75 minutter. Amalie Garsjø Brunes svarte med en 2-2-scoring umiddelbart etter LSKs ledermål og det så ut til å ende med ekstraomganger.

Dessverre avgjorde LSK fem minutter før slutt og vant finalen 3-2.

Vi gratulerer J13 og J15 med flott innsats og en fin avslutning på årets fotballsesong i OBOS Cup.